Photoshoppat

image21

Satt och pulade lite i Photoshop en dag då jag hade tråkigt, och det här blev resultatet. Seven Tales i G3-format!

      
Sweetheart och Patch

      
Starlight och Bon Bon

             
Bright Eyes, Clover och Melody

Klicka för större bilder!

The Pink Ribbon Pony

image20
The Pink Ribbon Pony

Min senaste custom är The Pink Ribbon Pony, mitt sätt att visa stöd för bröstcancerfonden. Hon är från början en Fairy Dust som jag tog bort symbolen på, men jag lämnade ögonen och hovhjärtat då jag tänkte att det skulle gå bra ihop med håret. Hennes symbol är årets version av Rosa Bandet som är designat av Lars Wallin. Jag limmade helt enkelt fast det med superlim från Games Workshop (ett superbra lim för övrigt). Hon är rehairad med Pussycat från Dollyhair, och håret är sedan lockat med hjälp av sugrörsmetoden.

Posey

Nu har jag legat på latsidan med uppdateringen av bloggen känner jag, därför kommer det flera inlägg i rad nu. Börjar med mitt absolut finaste köp, Posey! Hon är en av dom mintigaste ponnyerna jag äger, och en av mina absoluta favoriter. Drömmen just nu vore att ha henne i So Soft-versionen också, men just nu har jag lite av ett ponnyköpsförbud.

image19
Posey

Väntar

Nu tycker jag att jag kan få lite kul post snart... Väntar på ett Traderaköp och några ponnyer från USA. I morgon kväll ska jag dessutom hämta upp två babyponnyer hos en tjej som jag vunnit auktioner hos.Tiden går så långsamt när man väntar.

Chilly Breezes

Tänkte visa upp mitt senaste inköp. Chilly Breezes är en av Winter Series-ponnyerna och var från börjat exklusiv för Target. För någon vecka sedan hittade jag henne dock på Barnens Hus och blev kär direkt!

image16

      

Amaretto

Min senaste custom Amaretto, gjord av samma fakie som Little Paws:

image13

      

Snowdrop

För några dagar sedan fick jag hem en lite ovanligare ponny med posten. Hennes namn är Snowdrop och hon kommer från det internationella setet Flower Ponies. Jag har läst att hon ska vara en av dom svårare ponnyerna att hitta ur det setet, så därför blev jag extra glad att jag fick henne ganska billigt.

Hon var ganska smutsigt när hon kom, med diverse fläckar och oreda i manen och svansen, men efter en tvätt och balsam i håret såg hon ut så här:

image8
             

Little Paws

Så, nu är min första custom klar! Eller, den har varit klar ett tag, jag har bara inte lagt upp bilderna.

I alla fall, jag kallar den för Little Paws, och hon är gjord av en G3-fakie i Kimonos pose, köpt på Rusta. Fakien hade egentligen flera små pluggar där svansen satt, men jag tätade dom och pappa borrade ett hål i rumpan på ponnyn så att jag skulle kunna sätta dit en normal svans. Från början var hon ljusblå, men efter cirka sju lager vit färg så blev hon äntligen helt vit. Håret är färgen Key Lime från dollyhair.com.

image5