Nya customs

Nya customs!

image53
      
Prövade att använda cernitlera att skulptera med, och det här blev resultatet. Det var ltie spännande att stoppa in ponnyn i ugnen, och jag var rädd att den skulle smälta så jag hade den under sträng bevakning. Ingenting hände som tur var och leran stelnade som den skulle. Dock tog jag ut magneten som sitter i foten för säkerhets skull, för jag hade läst att den kunde göra så att plasten smälter. 

image54
      
Nästa custom ut på banan är Baby Starlight. Jag har som plan att göra alla ponnys från Seven Tales-serien som babys, men det kommer nog att ta ett tag att få tag i tillräckligt många baby ponys i bait-skick (bait betyder att ponnyn har något fel, tillexempel klippt hår, hack i plasten eller fläckar som inte går att få bort). I alla fall, hon är målad med citadel-färger och rehairad med Golden Delicious från Dollyhair.

image55
      
Sist ut i dag är min sambos första custom som han har döpt till Waargh. Den är inspirerad av orcerna i ett spel som heter Warhammer 40000. Han har designat allt själv och målat och skulperat allting utom ögat som jag hjälpte honom med. Jag hjälpte honom med håret också, men klippningen var det han som gjorde! Alla extra delar är gjorde av cernitlera, utom fickorna som är gjorde av plast som redan hade den formen.